Cristiano Ronaldo vrea să fie coleg cu Leo Messi. Portughezul s-a ”autopropus” la PSG

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United şi ia în calcul o mutare la PSG, unde ar urma să fie coleg cu Lionel Messi.

Faptul că Ronaldo vrea să părăsească formaţia de pe ”Old Trafford” este un lucru deja bine cunoscut. Lusitanul e dezamăgit de rezultatele echipei din sezonul trecut şi nu crede că se pot schimba foarte multe în stagiunea viitoare.

Lusitanul s-a gândit la mai multe formaţii unde ar putea juca din sezonul viitor, iar Le Parisien anunţă că Ronaldo s-ar fi ”autopropus” la PSG şi mizează pe relaţia apropiată dintre agentul său, Jorge Mendes şi Nasser Al-Khelaifi, preşedintele parizienilor.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

PSG a dat un răspuns imediat, dar care, cu siguranţă nu l-a mulţumit pe Ronaldo. Clubul din capitala Franţei l-a anunţat că pentru moment nu există loc în lotul lor, aşa că visul oricărui fan al fotbalului, de a-i vedea pe Cristiano Ronaldo şi pe Leo Messi jucând împreună are şanse mici să se materializeze. Singura şansă ar fi ca PSG să scape de jucătorii aflaţi pe ”lista neagră”.

Sursa, Prima Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.