Croația reușește surpriza și își ia revanșa în fața Franței. Campionii mondiali sunt ultimii în Liga Națiunilor

Partida, Franţa – Croaţia a fost capul de afiş ieri seară, în UEFA Nations League. Reeditarea ultimei finale de Cupă Mondială s-a terminat 1-0 pentru Croaţia, care a făcut un joc senzaţional în această seară. Modric a deschis scorul repede, dintr-un penalty acordat în minutul 4, în urma unei imprudenţe a lui Konate. Franţa a dominat partida, dar apărarea croaţilor a fost de neclintit şi naţionala antrenată de Dechamps rămâne pe ultimul loc în grupă.

Partida, Danemarca – Austria s-a încheiat cu victoria clară a danezilor cu 2-0. Aceştia au deschis scorul în minutul 21, prin Wind, în urma unei greşeli mari în apărarea Austriei şi şi-au dublat avantajul în minutul 37, prin Skov Olsen, care a primit un assist genial de la Wind şi a marcat fără probleme.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Partida, Islanda – Israel s-a încheiat la egalitate 2-2. Islandezii au deschis scorul, după o fază tipică echipei nordice, dar s-au văzut egalaţi imediat. În repriza a doua a fost acelaşi scenariu Islanda a marcat golul de 2-1 şi a fost egalată imediat.

Sursa, Prima Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.