Crosul CONIL continuă. Premii extraordinare vă așteaptă la finalul cursei

Comunicat de presă

Atelierele de jucarii ale Mosului au inceput deja lucrul la primele cadouri, care in curand vor fi pregatite pentru expediere. Cum a fost asta posibil?

Datorita voua, cei care v-ati alaturat efortului Asociatiei CONIL de a deveni postasii lui Mos Craciun. Si tot datorita voua si a kilometrilor alergati de voi, primii saci cu scrisori au ajuns deja in Laponia – inca o data bravo pentru cei primii 4100 de km parcursi, si odata cu ei si sperantele, gandurile si dorintele copiilor.

Prima tura de postasi deja ajunsa in Laponia asteapta acum noua stafeta din Romania, pentru a isi putea relua drumul catre țară si a continua sa livreze scrisori catre Mos Craciun. Ba mai mult chiar, la Oficiul Postal CONIL se aud zvonuri despre stafete similare care vor sa plece din Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara catre atelierele lui Mos Craciun din Laponia, pentru a duce cu ele scrisorile copiilor din toata Romania.

Citeste și:  Code for Romania reunește la București ONG-urile europene pentru prima inițiativă de observare independentă consolidată a alegerilor europarlamentare la nivelul UE

Asa ca alergarea continua. Intra pe www.conil.ro, inscrie-te la cros, alearga si prin efortul tau fa posibile tratamentul si terapiile copiilor cu dizabilitati, caci fiecare donatie pe care o vei face inseamna o ora de terapie si tratament pentru un copil cu probleme.

Noi cei de la CONIL iti multumim. Iti multumim pentru bunatate si efort si iti spunem un secret – daca zilele astea ai simtit o senzatie de bine si o caldura care iti invelea sufletul, ca si cum te-ai fi scufundat  cu totul in cea mai placuta amintire a copilariei tale, ele se datoreaza zambetului pe care tu, prin efortul tau, ai reusit sa il pui pe chipul unui copil incercat de viata. Caci se stie ca zambetele au cea mai mare concentratie de bunatate si energie pozitiva care se transmit instantaneu, de la cel care zambeste, catre cel caruia ii este adresat zambetul. Iar datorita efortului tau, copiii cu dizabilitati de la CONIL pot sa zambeasca. Si datorita efotului celor ca tine, li se vor alatura si altii – tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii la cros pe www.conil.ro, si sa participi. Un lucru atat de mic pentru tine, dar atat de important pentru copiii cu dizabilitati care au nevoie de ajutorul nostru al tuturor.

Citeste și:  Drumul vechi spre Poiana Brașov, noua alee de promenadă a orașului

PS: prin posta rapida, mosul ne-a lansat o provocare. Din ce oras al tarii vor veni cei mai harnici si rapizi alergatori? Participa, cheama-ti prietenii, adaugati si voi orasul vostru la lista oraselor participante si puteti castiga extraordinarele premii ale crosului puse la bataie de partenerul nostru, Decahtlon România. O barcă de pescuit (3200 lei), 3 biciclete (3000 lei), 4 biciclete (1100 lei) și 2 corturi (1100 lei)

ALEARGĂ, DĂRUIEȘTE, CÂȘTIGĂ!

Asociația CONIL este o organizație non guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație inclusiv și un întreg ecosistem educațional pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de terapie și tratament zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele noastre de zi, grădinițele, școala primară și afterschool-urile de care ne ocupăm. Pentru mai multe informații intră pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, suna-ne la 0784 412 222 sau fă-ne o vizită pe Strada Bascov 14-18, București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.