CRPC: Brașovul invadat de măști neconforme – zeci de mii de măști, retrase de la comercializare: Cum recunoaștem falsurile

În perioada 02-23.11.2020 CRPC Brasov a desfășurat peste 30 de acțiuni de control la agenții economici care comercializează măști.

Au fost descoperite numeroase abateri: produse neconforme, contrafăcute, fara informari in limba romana, cu lipsa a informațiilor obligatorii, suspiciuni de aplicare în fals a marcajului „CE”, etc.

Au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 119.000 lei si au fost oprite de la comercializare produse neconforme in valoare de aproximativ 356.000 lei.
Vom continua aceasta tematica atat timp cât va fi necesar.

Rog agenții economici care importa și pun in vânzare masti, sa se asigure ca produsele comercializate sunt conforme si trebuie sa aibă o atentie sporită daca importul provine din tari asiatice.

Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

Readuc aminte tuturor, oportunitatea oferita de Guvernul României, prin intermediul ANPC, de a beneficia de consiliere gratuita!

NU cumpărați masti din locuri neautorizate!
NU cumpărați masti daca prezintă neconformitati!
NU cumpărați masti daca nu au traducerea în limba romana!
NU cumpărați masti daca ambalajul este deteriorat!
NU cumpărați masti daca simbolul „CE” prezintă suspiciuni (alt scris, etc)!
NU cumpărați masti care sunt suspect de ieftine!

One thought on “CRPC: Brașovul invadat de măști neconforme – zeci de mii de măști, retrase de la comercializare: Cum recunoaștem falsurile”

  1. si totusi care sunt cele conforme si cele neconforme ?care este diferenta:culoare,grosime,marime,grosimea materialului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.