CSM Corona Brașov întâlnește sâmbătă echipa ACS Spartac București, în etapa a 11-a din Divizia A

Sala Sporturilor „D. Popescu Colibași” găzduiește sâmbătă, 22 noiembrie, începând cu ora 13:00, meciul dintre CSM Corona Brașov și ACS Spartac București.

Este primul meci din acest an al formației brașovene antrenate de Alin Bondar, iar fanii sunt așteptați să le vadă jucând pe fetele Coronei, după stagiul de pregătire de câteva săptămâni.

În grupa A din Divizia A, Corona Brașov se află pe poziția a treia, înaintea etapei a 11-a, cu un număr de 19 puncte acumulate din 8 meciuri și cu un joc mai puțin decât ocupanta locului 2, CSU Neptun Constanța. Liderul clasamentului este, în acest moment, CSM Galați, cu 21 de puncte.

La meciul din acest weekend se vor pune în vânzare bilete în valoare de 5 lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la intrarea în Sala Sporturilor, înaintea meciului. Accesul spectatorilor va fi permis doar prin prezentarea certificatului verde, în limita a 30% din capacitatea sălii.

Junioarele joacă vineri și duminică

Junioarele 1 vor întâlni pe teren propriu echipa CSS Făgăraș. Meciul se va desfășura mâine, vineri, 21 ianuarie, începând cu ora 14.30, la Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași”.

Junioarele 2 vor juca duminică la Ghimbav, începând cu ora 10 cu echipa locală : ACS Sporting Ghimbav.

Meciul junioarelor 3 din această etapă cu ACS Sporting Ghimbav este anulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.