Cu Filarmonica, Brașovul devine…mai simfonic

Cu Filarmonica, Brașovul devine…mai simfonic!!!

Din comunitate, în sala de concerte

Acesta este mesajul cu care artiștii Filarmonicii Brașov vin către publicul comunitatății brașovene! 

Pentru că trăim vremuri la care nici nu ne gândeam, Filarmonica Brașov își propune să păstreze legătura cu publicul și mai ales, să surprindă cu programe de excepție, dar și cu artiști invitați pe măsură. 

Propunerea pentru această săptămână, mai precis,  pentru CONCERTUL SIMFONIC, de joi, 22 octombrie ora 19.00, de la Sala Patria, aduce în fața melomanilor prezenți artiștii Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Brașov și solistul invitat, tânărul violonist Bogdan Costache. 

“O propunere ce este transmisă de la…înălțime! Mai precis, invitația la concert se fa face din Turnul Casei Sfatului, chiar de către solist.

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

Am ales o altă abordare, pe care de altfel ne dorim să o implementăm în comunitatea noastră. Muzica face parte din noi. Astfel, aducem o parte din momentele de preconcert înspre brașoveni. Am ales să promovăm acest concert altfel. Solistul concertului, Bogdan Costache, un tânăr și virtuoz violonist al Filarmonicii Brașov va interpreta din Turnul Casei Sfatului. Să spunem, o altfel de invitație către public!  Suntem convinși că va fi un moment pe sufletul brasovenilor prezenți în Piața Sfatului. Important este să aducem elementul inedit, surprinderea, ca experiență a unui concert, trăită altfel și savurată în sala de concert! 

Căci despre asta este vorba. Să fim altfel, în aceste vremuri pe care cu toții le traversăm. Dacă înainte aveam sala plină, acum, la 30% capacitate nu pot veni toți cei ce și-ar dori. 

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

Acest gen de acțiuni, au rol nu doar de promovare, ci și de a transmite un mesaj către toți brasovenii, acela că Filarmonica Brașov este o entitate vie și că va fi mereu un simbol al forței acestei cetăți. 

Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără ajutor! Mulțumim pentru deschidere și sprijin Muzeului Judetean de Istorie Brașov, condus de domnul director Nicolae Pepene, care ne-a oferit tot suportul necesar pentru realizarea momentului.” Alexandra Grancea – PR Filarmonicii Brașov.  

 Din program concertului de joi fac parte lucrările:   F. Mendelssohn – Bartholdy – Concert pentru vioară și orchestră în mi minor op. 64 și Fr. Schubert – Simfonia a VIII-a în si minor D 759 „Simfonia Neterminată”

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

La pupitrul Orchetrei Simfonice îl avem pe dirijorul KOICHIRO KANNO, muzician apreciat în România și peste hotare.
De asemenea, așteptăm publicul tot Joi, 22 octombrie, de la ora 10.00, la repetiția generală. 

Prețul uni bilet este de 30 lei, iar Biletele se pot găsi la casieria Sălii Patria și online pe www.bilet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.