Cum a încercat un ‘șmecher’ vitezoman să păcălească polițiștii

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”uz de fals” și “fals material în înscrisuri oficiale”. 

În fapt, polițiștii rutieri au sancționat contravențional un bărbat, în vârstă de 51 ani, care a condus un autoturism pe str. Mare din localitatea Prejmer, județul Brașov, cu o viteză peste limita legală prevăzută pe acel sector de drum.

Cu această ocazie, conducătorului auto i-au fost solicitate, documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul prezentând un permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

Citeste și:  Elevii dintr-o comună brașoveană primesc biciclete noi într-o mișcare pentru sănătate și mediu

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliței Române, cadrele de poliție au constatat faptul că permisul de conducere aparține altei persoane, iar bărbatul în cauză nu este posesorul niciunui permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.