Cum vor fi evaluați profesorii pentru lecțiile online

Cadrele didactice au primit oficial atribuții prin fișa postului referitoare la predarea și evaluarea elevilor în mediul online. Aceste prevederi se regăsesc în noua fișă-cadru pentru personalul didactic din preuniversitar, publicată în Monitorul Oficial.
La realizările activităților din fișa cadru a fost adăugată și ”organizarea și desfășurarea activităților didactice în mediul școlar, extrașcolar și în mediul online”. De asemenea, la evaluarea rezultatelor învățării, profesorii vor fi punctați și pentru realizarea și aplicare aunor instrumente de evaluare a activității online, valorizarea rezultatelor evaluării și oferirea de feedback fiecărui elev”.

Noua fișă a postului introduce și sarcina profesorului de a organiza și desfășura activități prin participare la acțiuni de voluntariat, precum și aceea de a se implica în prevenirea și combaterea violenței și bullyingului în mediul școlar și/sau în mediul online, scrie edupedu.ro.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.