Cunoscutul om de radio Ciprian Dinu se alătură echipei Magic FM

De luni, 2 mai, Ciprian Dinu va începe activitatea pe linia de program „drive” de la Magic FM, unde va putea fi ascultat în fiecare zi de luni până vineri, pe tronsonul 16.00 -19.00.

Înainte de Magic FM, Dinu a acumulat, începând de la vârsta de 14 ani, o bogată experiență radio la mai multe posturi, la care a realizat de la matinal și linii de după-amiază la programe de weekend. Cel mai recent, noua voce din portofoliul Magic FM a fost la Europa FM, mai întâi, director de creație și, ulterior, director de programe.

Ce va face Ciprian Dinu la Magic FM?

„Mă bucur să mă alătur companiei cu o poziție dominantă pe piața radio din România. Sunt onorat să lucrez la Magic FM, iar noua mea postură e o veritabilă provocare. La Magic FM, voi aduce zilnic, de luni până vineri, informația de care au nevoie ascultătorii și muzica pe care o iubesc, pentru o deconectare cât mai plăcută. Pe scurt, uită de griji în drumul spre casă și încheie-ți ziua de lucru binedispus!”.

Magic FM e operat în România de Antenna Group, o companie internaţională media şi de divertisment, cu operaţiuni în Europa, America de Nord şi Australia, care investeşte în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producţii TV, radio şi muzicale. În portofoliul companiei intră Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV si Kiss FM Chișinău.

Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.