Cupa Carpaților în Arta Culinară, pe 28 iunie la Brașov

Top Hospitality Romania alături de Sponsorul Principal CELLI și în parteneriat cu Asociația Națională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism, Kronwell Hotel, Culinary Arts School Brașov și KIMBO România, au pregătit în detaliu concursul culinar „Cupa Carpaților în Arta Culinară” dedicat bucătarilor si cofetarilor profesioniști. ​Evenimentul se va desfășura pe 28 iunie 2021, la Hotel Kronwell Brașov.

Concursul are ca scop atragerea a cât mai mulți bucătari și cofetari profesioniști într-o competiție culinară care să formeze baza participării la eventualele concursuri naționale și internaționale organizate sub organizația WACS (Worldchefs – World Association of Chefs Societies).

Totodată, aceste concursuri au ca și strategie, largirea bazei de cunoaștre și a schimbului de experiență și impresii, de perfecționare continuă și de indentificare a valorilor culinare românești.

Citeste și:  11 persoane reținute după percheziții DIICOT: Lideri și membri ai unor grupuri infracționale, printre care 4 funcționari

Cupa Carpaților în Arta Culinară se va desfășura în urma înscrierii echipelor prin formularul de înscrire, disponibil aici (înscrieri).

Competiția culinară se va desfășura în data de 28 iunie 2021 la Hotel Kronwell Brașov. Expoziția va fi deschisă pentru toate categoriile de vizitatori începând cu ora11:30.

Regulamentul de participare poate fi consultat pe pagina web oficială, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.