Cupa Continentală la sărituri cu schiurile, atât la masculin, cât și la feminin s-a încheiat cu succes

Evenimentul care s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână, la Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile, de pe Valea Cărbunării din Râșnov a ajuns la final. Timp de două zile peste 100 de sportivi din 20 de țări s-au întrecut pentru un loc pe podium.

Pe lângă reprezentanții României, la bara de start au mai fost prezenți sportivi din SUA, Norvegia, Italia, Slovenia, Polonia, Austria, Germania, Ucraina, Cehia, Elvetia, Ungaria, China, Japonia sau Kazakhstan.

În ultima zi a competiției, primele care s-au întrecut au fost fetele. După antrenamentele oficiale și cele două manșe de concurs, clasamentul este următorul:

1. BRECL Jerneja – SLOVENIA

Citeste și:  Spitalul Municipal Săcele investește 6 milioane de lei în combaterea infecțiilor nosocomiale, cu fonduri europene prin PNRR

2. DONG Bing – CHINA

3. SZWAB Joanna – POLONIA

După ce concursul la feminin s-a încheiat au început antrenamentele oficiale la băieți. După finalizarea acestora au avut loc cele două manșe de concurs, iar clasamentul este următorul:

1. SCHWANN Mika – AUSTRIA

2. FETTNER Manuel – AUSTRIA

3. URLAUB Andrew – SUA

Evenimentul sportiv care s-a desfășurat la Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile a făcut parte din calendarul competițional al Federației Internaționale de Ski și a fost organizat de Federația Română de Schi Biatlon și Primăria Orașului Râșnov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.