Cupa Teleferic 2024 | Imagini de la festivitatea de premiere

În aceste zile s-a desfășurat Cupa Teleferic, cea mai importantă competiție de schi alpin din Poiana Brașov. Competiția a reunit la start cei mai buni 100 de copii din România la categoriile HC, under 14 și under 16, la slalom și slalom uriaș, băieți și fete. 

Cupa Teleferic este un concurs care, alături de cursele internationale, contribuie la cresterea interesului tinerilor atleți români, dar și a amatorilor, pentru pârtiile din Poiana Brașov.

Cupa Teleferic este singura competiție de schi din România care oferă premii în bani câștigătorilor, drept motivare pentru „pofta tinerilor pentru sport”. Astfel, ocupanții locurilor 1, atât la fete, cât și la băieți, au primit câte 1200 de lei, cei de pe locul 2 au avut asigurată suma de 1.000 de lei, iar câștigătorii locurilor 3, la finalul fiecărei probe (Slalom sau Slalom uriaș) au primit din partea organizatorilor câte 800 de lei.

Citeste și:  Prețurile plătite de români pentru energia electrică și gazele naturale, printre cele mai mici din Uniunea Europeană

Ce înseamnă organizarea unei asemenea competiții în Poiana Brașov a dezvăluit organizatorul competiției, Ștefan Țânț.

Asemenea competiții înseamnă foarte mult în promovarea stațiunii, dar pe plan intern, pentru că putem atrage iubitorii și pasionații schiului din România. Nu înseamnă mult pe plan internațional, dar suntem mulțumiți că am reușit să reînndoăm acest ciclu și să ne promovăm în țara noastră printr-un eveniment de copii și juniori”, a precizat Ștefan Țânț, citat de Adevarul.ro.

Organizatori: Teleferic Grand Hotel, în colaborare cu Federația Româna de Schi Biatlon.
Sponsori: MASTERCARD, HUSQVARNA, BCR, ALTEX, OMNIASIG, BANEASA, IZVOARELE CALIMANI, CEFIN TRUCKS, O`FRESH, STOICA SI ASOCIATII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.