Cupa Teleferic la schi alpin (2023), programată între 27 și 28 februarie, în Poiana Brașov

Pârtia Subteleferic din Poiana Brașov va găzdui, pe 27 și 28 februarie, una dintre cele mai apreciate competiții de schi alpin din România: Cupa Teleferic 2023.

Un concurs cu o istorie complexă care s-a bucurat de la o ediție la alta de o participare din ce în ce mai numeroasă. Cupa Teleferic este un concurs care, alături de cursele internationale, a contribuit la cresterea interesului tinerilor atleți români, dar și a amatorilor, pentru pârtiile din Poiana Brașov.

Cupa Teleferic a adunat la start în anii trecuți cei mai buni schiori alpini din România la trei categorii de vârstă ( HC, U14 si U16 ) atât la fete, cât și la băieți.

Citeste și:  Banii pentru plata pensiilor înaintea sărbătorilor pascale au fost transferați integral Companiei Naționale Poșta Română

La ediția precedentă au fost peste 140 de sportivi prezenți, iar la ediția din acest an, organizatorii estimează un număr asemănător de sportivi.

Premiile totale puse în joc ajung la valoarea de 36.000 lei.

Concursul Cupa Teleferic a devenit în timp un etalon important în ceea ce privește stabilirea clasamentelor naționale la categoriile de vârstă amintite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.