Curs pentru formare arbitri de handbal, în aprilie, la Brașov

Asociația Județeană de Handbal Brasov, prin Comisia Județeană de Arbitri Brașov, în parteneriat cu Direcția Județeana de Sport Brașov, Direcția Județeana de Familie și Tineret Brașov și Kineto Medical Care, organizează în luna aprilie a acestui an, curs pentru formare arbitri de handbal.

“Programele educaționale sunt un obiectiv prioritar pentru AJH Brașov, fiind un proces care se desfășoară continuu în cadrul asociației. Prin implicarea directă a membrilor, se va da startul unui nou curs de formare a arbitrilor de handbal, curs care va începe în data de 11 Aprilie 2022 și care este gratuit. Pentru a atrage cat mai multi tineri, lectorii noului curs de formare a arbitrilor de handbal vor fi arbitri din lotul divizionar, arbitri internaționali, observatori naționali si internaționali. Unele din motivele pentru care ar trebui ca iubitorii handbalului ar trebui să urmeze acest curs sunt: menținerea unui mod de viata sănătos prin pregătirea fizică, dezvoltarea capacităților coordinative, oportunitatea de a arbitra antrenori de top, posibilitatea socializării cu noi prieteni, precum și oportunitatea de a avea un mentor în domeniu”, se arată într-un comunicat al Asociației Județene de handbal Brașov.

Citeste și:  OMV Petrom va testa la Petrobrazi o instalație inovatoare pentru captarea și utilizarea carbonului

Cursul de formare arbitri de handbal este gratuit și va începe, la Brașov, în 11 aprilie 2022, la ora 17. La curs se pot înscrie atât fete cât și băieți, cu vârsta minimă de 16 ani, apți pentru efort fizic. Înscrierile se fac la adresa de mail ajhbrasov@gmail.com sau la numărul de telefon 0722270896.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.