Curtea de Apel Braşov a pronunţat sentinţa în dosarul retrocedării Fermei Regale Băneasa: Membru al Familieii Regale, condamnat

Curtea de Apel Braşov a pronunţat sentinţa în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa. Dup trei amânări consecutive, instanţa braşoveană a pronunţat astăzi sentinţa. Alături de jurnalistul Dan Andronic au mai fost achitați Beniamin Steinmetz, Tal Silberstein, Moshe Agavi, avocatul Robert Roșu, Lucian Mateescu și Marius Marcovici.

Din primele date, publicate de evz.ro, instanța a decis achitarea jurnalistului Dan Andronic și a inculpaților Beniamin Steinmetz, Tal Silberstein, Moshe Agavi, Robert Roșu (avocat), Lucian Mateescu și Marius Marcovici.

Omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la 4 ani de închisoare, fiind găsit vinovat de trafic de influență și spălare a banilor, se arată în minuta ședinței de judecată, publicată de evz.ro. Din pedeapsa aplicată inculpatului se deduce durata măsurilor preventive privative de libertate (reţinere şi arest la domiciliu), de la 9 decembrie 2015 la 21 iunie 2016, inclusiv.

Citeste și:  Drumul vechi spre Poiana Brașov, noua alee de promenadă a orașului

Prinţul Paul Philippe Al României a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de 5 ani, pentru cumpărare de influență. Prințul Paul a fost reținut pe 11 decembrie 2015 și arestat la domiciliu în perioada 12 decembrie 2015 – 21 iunie 2016, inclusiv. 
Dacă va rămâne cu pedeapsa dată de Curtea de Apel Brașov, va avea de respectat următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti b) să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.