Dacia a anunțat cum se va numi noul model, care va fi lansat pe 3 septembrie

Dacia a dezvăluit, înainte de debutul internațional, numele modelului cu numărul 10. Este vorba despre un automobil pragmatic, un crossover între segmente, adică o încrucișare între ceea ce cunoaștem ca standarde în ierarhizarea automobilelor moderne.

Modelul Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, va fi prezentat publicului în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen, a anunţat luni compania.

„Se va numi Dacia Jogger! Un nume simplu și cu sonoritate internațională a fost ales pentru a denumi cel nou model al gamei Dacia. Este vorba de un vehicul de familie, cu 7 locuri, polivalent, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie”, transmite compania Dacia.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic şi autentic al mărcii Dacia şi mediul ‘outdoor’ al noii identităţi de marcă. Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană, cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii”, se arată în comunicatul companiei.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00, în cadrul unui eveniment 100% digital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.