Dan Cămârzan schimbă arestul cu spitalul de psihiatrie

Cunoscutul afacerist brașovean Dan Cămârzan, judecat pentru că şi-ar fi omorât bunica la începutul lunii mai și aflat în prezent în arest preventiv, va fi internat provizoriu într-un spital de psihiatrie, potrivit deciziei Tribunalului Brașov. Sentința nu este definitivă.

Judecătorii Tribunalului Brașov au decis revocarea arestării preventive în cazul lui Dan Cămârzan și au dispus internarea medicală provizorie într-un spital de psihiatrie.

„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov”, se arată în decizia instanței.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes, cu o avere estimată, în 2010, la aproape 30 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.