Dăncilă își justifică casa ROZ din Brașov: ‘Este din 1999, nu este nici acum finalizată’

Sursă foto: WowBiz.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat joi că are patru case, două fiind moştenire de la părinţi şi socri.

„Totul se poate justifica şi în declaraţia de avere se poate vedea acest lucru. Am fost 9 ani europarlamentar. Casa de la Braşov este din 1999, soţul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari, în 1999 a pornit construcţia casei, trebuie să vă spun că nici acum nu este finalizată. Este normal că am investit în această casă”, a declarat Dăncilă.

Pe un teren cumpărat, în județul Brașov, împreună cu soțul ei, Cristian Dăncilă, în anul 2000, Viorica Dăncilă a ridicat o casă măreață de culoare roz, arată WowBiz.

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Potrivit sursei citate, vila Vioricăi Dăncilă este foarte apoape de șoseaua națională și are o suprafață construită de 156 de metri pătraţi, fiind amplasată chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Cealaltă casă este un apartament într-un bloc modest din Videle, una din case este moştenire din partea mamei mele, care a decedat, am primit moştenire, nu mai sunt alţi copii, şi mai este o casă de la ţară a socrilor mei, o casă modestă”, a spus Dăncilă într-o conferinţă de presă.

Ea a declarat că poate să justifice foarte bine aceste case.

„Două dintre ele sunt venite de la părinţi. Mi-am permis acest lucru, nu pot să spun că am avut noroc, sau poate am avut ghinion să nu am şase case pe care să le iau din meditaţii. Eu tot ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu”, a menţionat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.