David Popovici, în două finale, azi, la Europenele de juniori

Ștafeta mixtă 4×100 m liber a României, în formula David Popovici, Ștefan Cozma, Anastasia Bako, Irina Preda s-a calificat în această dimineață cu al 6-lea timp (3:36.14), în finala de după-amiază.

David Popovici, din nou în mare formă, a zburat prin apă și a obținut un avans excelent pentru echipa sa care la final a încheiat cursa pe poziția a treia, cu al 6-lea timp din serii.

Astfel, în această după-amiză David Popovici va lua startul în două finale. Mai întâi, de la ora 17:07 va ataca aurul european la 200 m liber, iar de la 18.57, alături de colegii săi din ștafeta mixtă va încerca un rezultat cât mai valoros la 4×100 m liber.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

David a câştigat ieri a doua semifinală de la 200 m liber, cu timpul de 1:47.93, dar a acces în finală cu al doilea timp, fiind depăşit de italianul Lorenzo Galossi, care s-a impus în prima semifinală cu 1:47.73.

Tot în acestă seară de la ora 17:14, Rebecca Aimee Diaconescu va lua startul în finala de la 50 m spate fete. În a doua semifinală, Rebecca a ocupat locul 4 şi a prins ultimul loc din lupta pentru medalii cu timpul de 29:34.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.