De ce a majorat Apa Brașov tarifele: Iată salariile nesimțite ale directorilor companiei

Fostul consilier local Cătălin Leonte traduce mărirea incredibilă a tarifelor anunțată, ieri, de Compania Apa Brașov. Potrivit lui Leonte, această majorare a tarifelor este menită să susțină salariile managerilor, de peste 20.000 de lei și indemnizațiile membrilor Consiliului de Administrație, care se ridică la peste 1.000 de euro.

„O stire de ieri ne spunea ca cei de la Compania Apa Brasov vor creste pretul metrului cub de apa pana la 7.31 lei pe metru cub, din cauza cresterii inflatiei si a creditului pe care-l au in derulare.
Toate bune si frumoase dar nu au vorbit deloc de eficientizare. Nu au vorbit nimic despre salariile managerilor de peste 20.000 de lei NET pe luna, de indemnizatiile membrilor in Consiliul de Administratie de peste 1000 de euro lunar, de nefinalizarea investitiilor pentru care au luat creditul si faptul ca sunt inca cartiere ale Municipiului Brasov fara apa curenta si canalizare, nu au vorbit nimic despre increngatura de angajari in familie din cadrul institutiei. In fine, nu au zis nimic nici despre bonusurile pe care le iau.
Actionarii Companiei Apa sunt:
Consiliul Judetean Brasov 42%
Municipiul Brasov 42%
Alte orase si comune cu cateva procente fiecare”, a scris Cătălin Leonte pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Reuniunea NATO la București, mediatizată masiv în presa din România, dar și din Republica Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.