De luni, autobuzele de pe linia metropolitană 420, Rulmentul – Bod, pe sensul de deplasare spre terminalul Rulmentul, vor circula prin comuna Sânpetru pe un traseu ușor deviat

De luni, 20 noiembrie, timp de câteva zile, autobuzele de pe linia metropolitană 420, Rulmentul – Bod, pe sensul de deplasare spre terminalul Rulmentul, vor circula prin comuna Sânpetru pe un traseu ușor deviat, fără a mai parcurge străzile Pășunii și Morii. Modificarea este determinată de efectuarea de la începutul săptămânii viitoare a unor lucrări de infrastructură pe strada Pășunii din Sânpetru.

În aceste condiții, până la finalizarea lucrărilor, autobuzele de pe linia 420 nu vor mai deservi stația ”Morii Sânpetru” (doar pe sensul spre Brașov). Pentru îmbarcarea călătorilor din zonă va fi amenajată o stație temporară, numită ”Facultativă Morii” și situată la circa 50 de metri după intersecția cu strada Morii.

Citeste și:  Revoluție în muncă: Oportunități de angajare fără contract pentru tineri pe platformele de tip marketplace

RATBV își cere scuze călătorilor afectați de această măsură pentru disconfortul creat și îi asigură că imediat după finalizarea lucrărilor va relua circulația pe linia 420 pe traseul obișnuit.

Foto: Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.