De vineri, noi restricții de trafic în zona Patria, din cauza lucrărilor

Cel de-al treilea tronson de lucrări, cuprins între intersecțiile străzii N. Titulescu cu Dimineții și Roșiorilor, va fi finalizat în avans, joi, 07.11.2019. După această dată urmează lucrările de refacere a carosabilului. Până marți, 12.11.2019, inclusiv, lucrările de instalare a conductei de fontă pe strada Nicolae Titulescu vor fi sistate.
De vineri, 08.11.2019, vor începe lucrările de cuplare de conductă, între tronsoanele Castanilor si N. Titulescu, care cuprind și traversarea Bulevardului 15 Noiembrie. Lucrarea este programată să se finalizeze sâmbătă, 09.11.2019.
Vineri, traficul rutier va fi afectat pe cea de-a patra bandă de circulație, iar accesul dinspre 15 Noiembrie spre Castanilor/13 Decembrie se va putea realiza doar de pe banda a treia. Accesul dinspre Castanilor spre N. Titulescu/Lucian Blaga, în zona trecerii de pietoni, se va desfășura pe o singură bandă de circulație.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.