De Ziua Copilului, parlamentul își deschide porțile

De Ziua Copilului, parlamentul își deschide porțile de la ora 10. Prin această acțiune, care a devenit deja o tradiție, Senatul și Camera Deputaților îi așteaptă pe copii și însoțitorii lor cu nenumărate surprize, potrivit Radio România Actualități.

Aceștia pot vizita gratuit mai multe săli din parlament, cele de plen sau birourile celor doi președinți, dar pot participa, de asemenea, la spectacole de teatru, jocuri interactive sau prezentări de tehnică militară.

Un elicopter, mașini ale poliției, jandarmeriei sau SMURD, echipaje canine, adică doi dresori și șase câini, echipaje ecvestre, opt cai și călăreți în uniformă de gală sau colecția de mașini Dacia fac parte din atracțiile zilei la parlament.

Citeste și:  BAT: Toleranță zero față de comercializarea produselor cu tutun și a țigărilor electronice către minori

Și tot aici, copiii pot găsi un simulator de zbor, spectacole de magie sau pictură pe față, animatori pe picioroange, animatori cu baloane uriașe de săpun și personaje din povești îi vor întâmpina pe copii atât în grădinile parlamentului, cât și în interiorul clădirii.

Cei mici vor putea juca baschet, badminton, mini-fotbal, tenis de masă sau șah și vor avea parte de distracție în zona exterioară, unde va fi instalat și un tobogan gonflabil uriaș.

Mai multe ambasade, printre care Spania, Turcia, Italia sau Japonia, vor avea standuri în curtea Senatului și vor propune copiilor mai multe jocuri din țările lor.

Citeste și:  ANPC va monitoriza activitatea operatorilor economici din zonele turistice de 1 Mai și de Paște

Sursa. Radio România Actualități / Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.