De Ziua Copilului, salvamontiștii brașoveni îi așteaptă pe „sărbătoriți” la Pietrele lui Solomon

Ziua Copilului este una specială, iar cu această ocazie, salvamontiștii brașoveni îi invită pe copii, miercuri, 1 iunie, începând cu ora 10.00, la Pietrele lui Solomin, unde pot descoperi surprizele pregătite de aceștia.

”Miercuri, 1 iunie 2022, de la ora 10:00 vă așteptăm la Pietrele lui Solomon în zona scenei! Veți avea ocazia să participați la ateliere tematice, să vă dați pe tiroliana special amenajată pentru cei mici, să descoperiți tainele cățăratului, să participați la atelierul de prim-ajutor, să vedeți echipamentele din dotarea structurilor #SALVAMONT precum și dronele folosite în misiunile de căutare a persoanelor dispărute! Sperăm ca printre micii vizitatori să descoperim viitori salvatori montani!”

Evenimentul este organizat de Serviciul Public Județean Salvamont Brașov (Salvamont Brașov) și Serviciul Public Local Salvamont Brașov (Salvamont Poiana Brasov) în parteneriat cu ASV România!

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de caco la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.