Debeljuh, iertat de Dan Petrescu înaintea meciului decisiv cu Alkmaar

Exclus din lot înaintea meciului cu FC Voluntari și izolat la echipa secundă pentru acte de indisciplină, Gabriel Debeljuh a fost iertat de Dan Petrescu. Tehnicianul CFR-ului a fost forțat de împrejurări să revină la sentimente mai bune față de atacantul croat și să-l includă în lot pentru partida cu AZ Alkmaar, din UEFA Conference League.

„Oricărui jucător trebuie să-i oferi șansa, dar dacă greșește e clar că trebuie să plătească. Nu a plătit bani, doar a stat o perioadă singur, fără să se antreneze cu echipa. Din păcate l-am pierdut pe Omrani și asta e pierderea cea mai mare”, a spus Dan Petrescu, înaintea plecării spre Olanda.

Citeste și:  Fly Lili a cucerit cerul Brașovului! Primul zbor de încercare a fost un succes

Indisponibil, Omrani este chiar jucătorul care a marcat golul de 3 puncte al CFR-ului în finalul meciului din ultima etapă de campionat cu FC Voluntari. Francezul acuză din nou probleme medicale și nu a mai făcut deplasarea în Olanda.

Dacă în campionat CFR Cluj e lider, în Conference League e ultima în grupă cu doar un punct din 3 meciuri. Astfel, victoria pe terenul lui Alkmaar devine vitală pentru ca „feroviarii” să reintre în cărțile calificării.
„Noi suntem conștienți de dificultatea meciului, știm că va fi greu, dar în același timp va trebui să ne jucăm șansa noastră și să încercăm să scoatem maxim”, a mai afirmat Petrescu.

Citeste și:  Vinerea Mare! Creștinii ortodocși și greco-catolici își amintesc de jertfa lui Iisus Hristos

AZ Alkmaar – CFR Cluj se joacă joi, de la 19.45, în Olanda. În tur, la Cluj, olandezii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0. Alkmaar este liderul grupei D cu 7 puncte. Cehii de la Jablonec sunt pe poziția secundă cu 4 puncte, iar danezii de la Randers sunt pe locul 3 și au 3 puncte. CFR Cluj e ultima și are un singur punct, obținut pe teren propriu, după 1-1 cu Randers.

Sursa, looksport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.