Debut cu gol pentru Sebastian Racz la echipa naţională Under 16

Juniorul de la FC Braşov a reuşit să marcheze chiar la primul meci în care a îmbrăcat tricolul naţionalei. Sebastian Racz a reuşit să înscrie la doar câteva minute după ce a intrat pe teren. Mai mult, în cele 30 de minute, cât a jucat, a reuşit să obţină si o lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat în careu.

Sebastian a purtat tricoul cu numărul 19 şi a intrat în minutul 60 al partidei contra naţionalei Quatarului, în minutul 64 a obţinut un penaly, iar în minutul 69 a reuşit să înscrie ultimul gol al meciului. Sebastian a recuperat o minge la 30 de metri de poarta adversă, a rămas singur cu portarul şi a şutat printre picioarele lui. Meciul s-a terminat 9-1 pentru naţionala României.

Citeste și:  Două drone de tip avion, cu decolare verticală, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

“Am avut emoții foarte mari. A fost un sentiment pe care nu l-am mai trăit niciodată. Mă bucur enorm că am reușit să îmi ajut echipa și că am reușit să marchez primul meu gol chiar la debut și să scot și un penalty.

Îi mulțumesc domnului profesor Ionuț Mitroi pentru că m-a ajutat foarte mult și m-a susținut. Datorită lui am aceste rezultate.”, a spus Sebastian Racz.

Meciul contra Quatarului face parte din Turneul celor 6 naţiuni organizat în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.