Descinderi la Brașov, în Capitală și alte trei județe într-un dosar privind vânzarea de măști contrafăcute

Descinderi ale polițișilor în Brașov, București și alte trei județe într-un dosar provind vânzarea de măști contrafăcute către un spital.

Polițiștii efectuează zece percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Bihor, Brașov, Maramureș și Timiș, într-un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

„Faptele au legătură cu activitatea de comercializare către o unitate spitalicească desemnată drept spital faza I pentru asistența pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 de măști de protecție ce poartă o marcă înregistrată cunoscută la nivel mondial, produse cu privire la care există indicii temeinice că sunt contrafăcute”, au transmis polițiștii.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Șase persoane au fost ridicate și vor fi duse la audieri.

La percheziții participă luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști ai Institutului Național de Criminalistică, dar și polițiști de la IPJ Bihor, Brașov, Maramureș și Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.