Descongestionarea traficului în Bartolomeu, rezolvată printr-o stradă anonimă

Strada Cucului, o strada mai puţin cunoscută de braşoveni şi mai puţin circulată devine o stradă cu rol strategic în descongestionarea traficului rutier în cartierul Bartolomeu. Primăria Brașov a semnat, contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a legăturilor dintre strada Cucului și Șoseaua Cristianului, precum și legătura dintre str. Cucului și DN 73, în zona Ina Schaeffler. Studiul de Fezabilitate îl va completa pe cel existent pentru modernizarea străzii Cucului, finalizat la începutul acestui an.

„Este un proiect foarte important pentru noi deoarece va asigura dezvoltarea zonei dintre Brașov și Cristian, va asigura un acces facil către platforma Măgurele și va reprezenta și o alternativă la DN 73. Avem deja un SF pentru modernizarea străzii Cucului, care va fi prezentat Consiliului local pentru modificarea unor indicatori tehnico-economici, iar după finalizarea și a acestui SF, vom putea demara proiectul tehnic pentru această stradă, inclusiv legăturile cu Șoseaua Cristianului și cu DN 73, în zona Schaeffler”, a declarat primarul George Scripcaru.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.