Descoperire macabră pe munte: Cadavru sfâşiat de fiarele pădurii

Rămășițele și actele unei persoane au fost găsite pe munte, jandarmii și salvamontiști aflându-se la poalele muntelui în zona localității Râșnov, pentru a continua căutarile. Ar putea fi vorba de un pompier al ISU Mureș dispărut în februarie pe munte, potrivit Mediafax.

Un echipaj format din cinci jandarmi montani și doi salvamontiști se află, sâmbătă, în zona localității Râșnov, după ce a fost găsit un craniu, dar și niște documente.

Actele ar putea aparține unui pompier al ISU Mureș dispărut pe munte la sfârșitul lunii februarie, însă acestea trebuie analizate cu atenție, pentru că sunt deteriorate.

„Misiunea este în cooperare cu Salvamontul. Sunt angrenați cinci jandarmi montani și doi salvamontiști. A fost o persoană dată dispărută la sfârșitul lunii februarie, din județul Mureș. Ieri s-au găsit niște haine și niște documente, dar sunt sfâșiate, iar astăzi s-au găsit părți din corp, mai exact capul, dar după atâta timp trebuie să se facă analize pentru a se stabili cu exactitate cui aparține. Misiunea de căutare continuă”, a declarat Radu Hegheduș, reprezentantul IJJ Brașov.

Citeste și:  3.000.000 lei finanțări nerambursabile pentru proiectele din domeniile Copii și Tineri, Mediu, Social, Educație și Comunitate

Președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a confirmat că în zonă se desfășoară căutări și, din primele informații, se pare că trupul din care s-au găsit bucăți ar fi fost dezmembrat de animale.

La finele lunii februarie, un tânăr de 37 de ani, angajat al ISU Mureş, a dispărut pe munte. În 26 februarie, tânărul a răspuns la telefon şi a spus că este în drum către Vârful Omu, după care nu a mai revenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.