„DesKiss Dimineața”, cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

De luni până vineri, între orele 7.00 și 10.00, „DesKiss Dimineața” îi aduce la microfon pe cunoscutul om de radio Ciprian Dinu și pe invitatul său, Cătălin Oprișan. „DesKiss dimineața” invită ascultătorii KISS FM să-și înceapă ziua zâmbind. Matinalul vine cu umor și un conținut original, de încredere, senin, de-a lungul unui program conceput și prezentat de oameni de media cu mare experiență, care își propun să acopere nevoia esențială și zilnică a publicului de muzică, informație, distracție și distragere de la o realitate grăbită și stresantă. 

Experimentatul om de radio Ciprian Dinu se alătură echipei KISS FM, după ce, printre altele, a lucrat la Europa FM, ca director de creaţie şi director de programe, iar mai recent, a fost realizator la Magic FM.

Citeste și:  Universitatea din București, rol strategic în definirea viitoarelor diplome universitare europene
„Vreau să distrez oamenii prin varietatea subiectelor și informațiilor aduse! Dacă în fiecare dimineață cel puțin un om, dar știu că vor fi foarte mulți, își începe ziua cu un zâmbet, eu mă consider fericit!”, declară Ciprian Dinu.

Invitatul lui Ciprian Dinu la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, are o lungă experiență în presă și este un apreciat jurnalist de sport și televiziune.

„Vrem să readucem bunul simț în matca sa și să descrețim frunțile oamenilor. Cea mai irosită dintre zilele noastre este cea în care n-am râs”, susține Cătălin Oprișan.

Kiss FM, radioul numărul 1 în România, aparține de Antenna Group, o companie internaţională media şi de divertisment, cu operaţiuni în Europa, America de Nord şi Australia, care investeşte în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producţii TV, radio şi muzicale. În portofoliul companiei intră Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV și Kiss FM Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.