Detașamentul de pompieri Făgăraș împlinește astăzi 82 de ani

Detașamentul de pompieri Făgăraș are cel mai mare raion de intervenție dintre toate subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgența Brașov, printre care și obiective turistice și economice din Țara Făgărașului. De la începutul anului pompierii făgărășeni au intervenit în 526 situații de urgență.

Totodată, astăzi se împlinesc și 4 ani de la operaționalizarea Poligonului de antrenement și pregătire Făgăraș. Aici, salvatorii din toată țara studiază dezvoltarea incendiilor în timp real și de asemenea pompierii se pregatesc să cunoască în detaliu tactica de intervenție care trebuie adoptată în functie de dezvoltarae și evoluția incendiilor.

Un alt eveniment important este și numirea domnului căpitan Pastramă Tudor în funcția de locțiitor comandant al Detașamentului de pompieri Fagăraș.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

În perioada 2010-2014 a studiat la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie „Al. I. Cuza”. A fost mutat în interesul serviciului de la ISU BIF unde și-a desfășurat activitatea în funcțiile de comandă a mai multor subunităti de intervenție. Ii urăm succes domnului căpitan în noua funcție și îi spunem „Bun venit” în familia pompierilor brașoveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.