Dezinfecția în Sânpetru a fost efectuată

Desfășurare impresionantă de forțe în comuna Sânpetru. Reprezentanții Primăriei și cei ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență au efectuat dezinfecția în întreaga localitate.

Autospecialele au stropit cu soluție străzile din comună, în vreme ce pentru dezinfecția trotuarelor și mobilierului stradal au fost folosite pompe portabile.

„Ne-am mobilizat și am reușit să finalizăm dezinfecția. Am profitat de vremea bună care ne-a permis să efectuăm această operațiune extrem de importantă pentru sănătatea locuitorilor din Sânpetru. Am insistat pe zonele cu trafic intens și care presupun o aglomerare de persoane. Credem că ceea ce a ținut de primărie a fost efectuat. Nu ne oprim aici urmărim graficele suntem stricți cu respectarea tuturor măsurilor care împiedică răspândirea coronavirusului. Profit de această ocazie și mă adresez locuitorilor din Sânpetru pe care îi rog, pentru ei și pentru cei dragi, să renunțe la ieșirile care nu sunt absolut necesare. Trebuie să înțelegem că autoizolarea este foarte importantă pentru împiedicarea acestui virus”, ne-a declarat viceprimarul comunei Sânpetru, Sebastian Poiană.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.