Dezvăluiri înfiorătoare, malformațiile pe care le provoacă telefonul mobil

Viața oamenilor a devenit tot mai dependentă de telefonia mobilă. Astfel, tot mai multe persoane indiferent de vârstă petrec câteva ore zilnic pe telefonul mobil, fie că stau pe retele de socializare, site-uri de cumpărături sau pentru a se informa etc., telefonul reușeste să le ocupe o parte însemnată de timp.
În decursul ultimilor ani tot mai multe studii au arătat cât de nocive sunt efectele telefonului mobil.
Un studiu recent arată că micile mașinării ne remodelează scheletul, modificând astfel structura oasoasă, potrivit msn.com. Cercetătorii specializați în biomecanică au descoperit că oamenii dezvoltă spițe asemănătoare coarnelor, în partea din spate a craniului.

Aceste excrescențe sunt produse de înclinarea în față a capului, care schimbă greutatea de la coloană la mușchii din spatele capului, tendoanele și ligamentele de legătură.
Cercetătorii de la Universitatea Sunshine Coast, din Australia au prelevat mai multe probe din oasele mai multor persoane și susțin că tendința de creștere a oaselor, în rândul tinerilor, arată o schimbare a poziției corpului cauzată de utilizarea tehnologiei moderne.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Astfel, telefoanele contorsionează forma corpului, din cauză că utilizatorii trebuie să-și îndoaie capul în față pentru a înțelege ce se întâmplă pe ecranele în miniatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.