DinamoWin te invită să joci fotbal cu legendele Dinamo

Dacă ești suporter Dinamo și membru al platformei DinamoWin ai ocazia să trăiești o experiență unică și să joci la Brașov, pe 12 februarie, un meci alături de foste glorii ale clubului de fotbal Dinamo București.

Perioada de înscriere la evenimentul DinamoLegends Brașov este 26 ianuarie – 4 februarie, urmând ca pe 4 februarie să fie anunțați cei 20 de câștigători.

Meciul face parte din programul de fidelitate Red Dog Win, lansat săptămâna trecută de platforma www.DinamoWin.ro (primul Social MarketPlace din lume dedicat unei echipei de fotbal) și este dedicat membrilor platformei și celor mai buni suporteri ai Dinamo.

Participanții la DinamoLegends Brașov trebuie să fie autentificați în platforma DinamoWin și să se înscrie la meci apăsând butonul “Participă” din pagina dedicată evenimentului, disponibilă pe www.dinamowin.ro/events. Mai multe informații despre eveniment și regulament poți găsi pe pagina evenimentului.

Accesul în platforma DinamoWin este gratuit, iar utilizatorii au la dispoziție o rețea de socializare și mii de produse dedicate întregii familii, pe care le pot achiziționa – de la produse de supermarket, electronice, petshop, jucării, fashion sau produse promoționale Dinamo. 50% din comisionul de vânzare al fiecărei comenzi efectuate prin DinamoWin este trimis către echipă, astfel că suporterii contribuie direct la susținerea echipei.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

Uniți de pasiunea pentru Dinamo și pentru fotbal, membrii DinamoWin contribuie, astfel, la sprijinul financiar acordat clubului de fiecare dată când fac cumpărături prin platformă – prețurile produselor sunt identice cu cele oferite de magazinele partenere și nu există comisioane, ori alte costuri ascunse.

După Brașov, DinamoLegends se va juca la București (12 martie) și la Timișoara (9 aprilie), urmând ca evenimentul să ajungă și în alte orașe din țară cu puternice comunități de suporteri ai echipei Dinamo București. La fiecare meci, alături de suporteri vor juca și foste glorii ale Dinamo București.

Calendarul de evenimente Red Dog Win – programul de fidelitate DinamoWin

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Pentru 2022, DinamoWin își propune să organizeze, în cadrul programului de fidelitate Red Dog Win, 87 de evenimente interne și internaționale și să recompenseze până la final de an peste 900 de utilizatori. În perioada februarie – aprilie, DinamoWin a pregătit membrilor platformei următoarele concursuri și evenimente:

  • 6 februarie: Bilete la meciul FC Barcelona – Atletico Madrid (La Liga, Campionatul Spaniei (concurs încheiat – 4 câștigători desemnați);
  • 12 februarie: Dinamo Legends Brașov, meci suporteri – legende Dinamo;
  • 16 februarie: Bilete la meciul Inter – Livepool (UEFA Champions League, Milano);
  • 20 – 24 februarie: Excursie la ski (Kopaonik, Serbia);
  • 1 martie: Abonament fitness și antrenamente cu antrenor personal (București);
  • 6 martie: Bilete la meciul Napoli – Milan (Serie A, Campionatul Italiei);
  • 12 martie: Dinamo Legends București, meci suporteri – legende Dinamo;
  • 16 martie: Bilete la sferturile de finală în cadrul UEFA Champions League;
  • 26 martie: Participare traseu alergare (București-Ilfov);
  • 4 aprilie: Abonament fitness și antrenamente cu antrenor personal (Cluj);
  • 9 aprilie: Dinamo Legends Timișoara, meci suporteri – legende Dinamo;
  • 12/13 aprilie: Bilete la semifinală UEFA Champions League;
  • 22- 24 aprilie: Bilete la Formula 1 (Imola Grand Prix);
  • 29 aprilie: 1 mai – Bilete la MotoGP (Jerez).
Citeste și:  Salvamontiștii brașoveni deschid ușile "Școlii Altfel" cu ateliere captivante și activități educative

Despre DinamoWin:

DinamoWin este primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal. Platforma DinamoWin, lansată în noiembrie 2021, este structurată pe două direcții – o rețea socială dedicată și un marketplace. Iubitorii fotbalului pot comunica între ei și vor dezbate cele mai interesante subiecte legate de echipă. La fiecare tranzacție, 50% din comisionul de vânzare a produselor în DinamoWin ajunge la clubul de fotbal. Mai mult, nu există diferențe între prețurile afișate pe platforma DinamoWIN și cele afișate pe website-urile magazinelor partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.