Dino Parc Râșnov se redeschide vineri, 22 mai

Dino Parc Râșnov se va redeschide oficial începând de vineri, 22 mai, doar cu spațiile outdoor.

Conform reglementărilor în vigoare, au fost pregătite o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori cât și pentru angajații parcului. „Pentru ca vizita în parc, în această situație neobișnuită, să fie un moment frumos și relaxant pentru toată lumea, contăm pe înțelegerea și sprijinul vizitatorilor noștri.

Mai jos am listat toate măsurile de protecție luate în parc, dar și câteva recomandări:

· Suplimentăm numărul de case de bilete, în funcție de fluxul de oameni pe care îl vom avea la parc. De asemenea, vă recomandăm să optați și pentru achiziția de bilete online de pe bilete.ro – https://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/
· Recomandarea noastră este ca toți vizitatorii să poarte mască de protecție. Este recomandat ca și copiii de peste 3 ani să poarte mască de protecție. În cazul în care nu aveți, veți putea achiziționa măști și mănuși fără adaos comercial de la intrarea în parc.
· Am instalat un scanner termic care măsoară temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opțională, iar dacă scannerul detectează o valoare anormală, mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să își reprogrameze vizita la Dino Parc.
· Pentru a evita supraaglomerarea, am implementat un sistem care ne permite să știm constant numărul de vizitatori care vor intra în parc.
· Am amplasat un covor cu dezinfectant la intrarea în parc pe care toți vizitatorii vor fi rugați să pășească înainte de a intra.
· Fluxurile de intrare și ieșire ale parcului sunt acum complet separate.
· Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activități vor fi deschise de îndată ce situația generală o va permite.
· Am lărgit aleile de pe traseul cu dinozauri.
· Vizitatorii noștri vor avea acces în toate spațiile din parc, nu doar pe alei ca până acum, pentru a evita aglomerația pe traseu. De asemenea, am mai amplasat încă 150 de bănci cu distanță între ele.
· Pe toată durata zilei, la fiecare 15 minute, vom dezinfecta spațiile comune expuse (mânere, balustrade, etc.)
· Am amplasat recipiente cu dezinfectant atât la intrare cât și în interiorul parcului.
· Toți colegii noștri din parc vor avea echipament de protecție adecvat.
· Am suplimentat staff-ul pentru a supraveghea mai bine respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială.
· Am amplasat plăcuțe informative cu regulile care trebuie respectate în cele mai vizibile locuri din parc”, se arată în comunicatul Dino Parc Râșnov.

Citeste și:  Începe cea de-a 5-a stagiune estivală de la Bastionul Țesătorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.