Direcția de Asistență Socială Brașov, organizează ‘O viață fără bariere’

Sâmbătă, 12.10.2019 începând cu orele 11:30, la Centrul Sportiv Kinesis (str. Vasile Alecsandri, nr. 37 A), Consiliul Local Brașov prin Direcția de Asistență Socială Brașov, organizează a IX a ediție a evenimentului ,,O viață fără bariere”.

Evenimentul face parte din Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov

pentru perioada 2019-2023, aprobată prin HCL nr. 69/2019 și este dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din municipiul Brașov.

Activitățile cu caracter sportiv-competițional, atelierele de îndemânare și stimulare a creativității vor favoriza interacțiunea participanților, vor contribui la dezvoltarea resurselor personale, la cultivarea spiritului de echipă, a curajului, perseverenței și promovarea mișcării prin sport.

În acest fel ne dorim să maximizăm potențialul copiilor și tinerilor cu dizabilități și să contribuim la depășirea limitelor personale, la diminuarea barierelor de atitudine și mediu.

Citeste și:  Începând de mâine, brașovenii se vor putea bucura de magia sărbătorilor de iarnă și pe patinoarul din piațeta Sf. Ioan/Accesul și patinele sunt gratuite

Vă așteptăm într-o zi de week-end alături de copii și tineri speciali, care ne inspiră și ne învață zilnic că totul e posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.