Dispărută fără urmă: Ultima dată fata le-a spus părinților că este la Brașov

Polițiștii din întreaga țară au intrat în alertă după ce o tânără de 19 ani a dispărut din Brașov. Crina Alexandra Estera Crețu este originară din Vrancea și în urmă cu două luni a venit la Brașov. A plecat de acasă spunând că își caută un loc de muncă. A fost ultima dată când părinții au mai văzut-o. Ulterior fata i-a sunat și le-a spus că se află în Franța. Era 4 octombrie. De atunci părinții nu au mai primit niciun semn de la fiica lor. Îngrijorați, oamenii au cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii au început căutările, dar totul a fost în zadar. Fata este de negăsit. iar la numărul de telefon pe care îl avea nu răspunde nimeni.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Părinții se gândesc la ce e mai rău. Polițiștii cer acum ajutorul oamenilor pentru a da de urma fetei dispărute.
Crina are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui. Fata are ca semne particulare o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, și un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 cm.
Cei care pot da relații despre fata căutată sunt rugați să sune la 112.

Citeste și:  Ghidul de finanțare pentru sprijinirea investițiilor destinate producției de compost pe bază de gunoi de grajd și alte deșeuri agricole compostabile a fost pus în consultare publică

Distribuie mai departe pentru a ajuta la găsirea fetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.