Disperare fără margini pentru o tânără din Tărlungeni. Ce i-a făcut concubinul

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara-Postul de Poliție Tărlungeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lipsirea de libertate în mod ilegal” față de un bărbat, în vârstă de 23 ani din localitatea Tărlungeni, jud. Brașov.

  Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 17 septembrie 2019, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla la domiciliul concubinei sale în vârstă de 20 ani,  situat în com. Tărlungeni, jud. Brașov, bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi smuls copilul în vârstă de 7 luni, pe care femeia îl ținea în brațe, interzicându-i acesteia, accesul în camera în care bărbatul se afla împreună cu copilul. 

Citeste și:  Structurile ministerului, mobilizate pentru sprijinirea cetățenilor în perioada Paștelui Catolic: acțiuni în stațiuni turistice, zone aglomerate și în proximitatea bisericilor

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. 

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.