Diverse activități educaționale în cadrul programului național „Săptămâna verde”, organizate și în Brașov

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov, in parteneriat cu unitățile de invățământ din municipiul și județul Brașov, derulează diverse activități educaționale in cadrul Programului național  Săptămâna verde.

Programul Săptămâna verde se desfășoară în perioada 27 februarie-16 iunie 2023, fiecare unitate educațională din mediul preuniversitar având flexibilitatea să își aleagă o săptămână din această perioadă în care să desfășoare activități legate de schimbări climatice și protecția mediului.

”Obiectivul acestui program  este de stimulare și aprofundare a interesului elevilor pentru subiectele referitoare la mediu, protejarea naturii și combaterea schimbărilor climatice.  Programul contribuie la dezvoltarea competențelor elevilor şi formarea unor comportamente responsabile faţă de mediul înconjurător”, a precizat Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Brașov . 

Citeste și:  Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național

Premierea elevilor va avea loc în data de 30 martie 2023 in sala 120 a Consiliului Județean Brașov, ora 12.00, în prezența Președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului București și a reprezentanților autorităților locale.

Având în vedere importanța evenimentului ecologic, ne-ar face o deosebită onoare dacă ați accepta invitația noastră de a vă alătura nouă și invitaților noștri (elevi și cadre didactice, instituții publice) pe perioada desfășurării acestei întâlniri.                                             

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.