Divorțul nu a scăpat-o de monstru

La data de 02 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat din municipiul Brașov, județul Brașov.
Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 01.01.2020 – 02.01.2020, pe fondul mai multor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul i-ar fi adresat injurii fostei sale soții, cauzându-i acesteia o stare de temere.
De asemenea, la data de 02 ianuarie a.c., în jurul orei 17,30, bărbatul în cauză, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale soții, încercând să intre în locuință fără voia acesteia.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.