Doi bărbați au fost încarcerați recent, la Codlea

Două mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare de către polițiștii brașoveni, săptămâna aceasta.

Ieri, 18 noiembrie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Pentru Acțiuni Speciale au organizat și desfășurat o acțiune în urma căreia au depistat și reținut un bărbat, în vârstă de 36 ani, pe numele căruia Tribunalul Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la o pedeapsă de 7 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Bărbatul, care era urmărit național, a fost introdus în Penitenciarul Codlea.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Tot săptămâna aceasta, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila și Poliției Orașului Victoria au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Oradea, pe numele unui bărbat, în vârstă de 32 ani, prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Bărbatul, care era urmărit national, a fost depus în Penitenciarul Codlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.