Doi bărbați au fost prinși la furat într-un magazin din stațiunea Predeal

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 20 februarie 2022, în jurul orei 04.50, două persoane necunoscute, de sex masculin, ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale din Stațiunea Predeal, județul Brașov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, fiind surprinși de către angajații societății în cauză.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi bărbați, în vârste de 38 ani, respectiv 44 ani, ambii din județul Mureș.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.