Doi bărbați din Făgăraș au fost reținuți după ce au furat dintr-un beci un generator și mâncare

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Astfel, în data de 08 martie 2023, polițiștii au fost sesizați de către o persoană în legătură cu furtul mai multor bunuri din subsolul unui bloc, amplasat pe str. Plopului din localitate, ce ar fi avut loc pe timpul nopții.

Cercetările efectuate în cauză de polițiști au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea furtului, respectiv doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 50 de ani, din localitatea Făgăraș, ultimul fiind cunoscut pentru comiterea altor fapte de natură penală.

Citeste și:  Ministerul Afacerilor Externe lansează campania „Born in NATO”

În cadrul anchetei s-a stabilit că aceștia ar fi pătruns, fără drept, într-un beci amplasat la subsolul blocului, de unde ar fi sustras un generator și produse alimentare.

Polițiștii au continuat cercetările și au reușit recuperarea generatorului, care urmează a fi restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriorului administrat, bărbații suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Activitățile sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.