Doi codleni îi dau viceprimarului Erwin Albu o lecție de administrație VIDEO+FOTO

Doi codleni i-au dat o lecție de administrație viceprimarului Erwin Albu, cel care bate zilnic străzile municipiului pe bicicletă, „în căutare de subiecte electorale”. Aurel Agache și Horst Schuller, deranjați de buruienile de la intrarea în Codlea, care riscau să acolere plăcuța de semnalizare a intrării în municipiu, au pus măna pe coase și au curățat zona. Nu au mai așteptat intervenția echipelor de la Spații verzi și nici pe cea a vicelui, care este prea ocupat cu rezolvarea roblemelor comunității. Grație celor doi codleni cu spirit civic, intrarea în municipiu a căpătat acum un aspect de zonă locuită.

„Prietenul și colegul meu Horst Schuller mi-a propus să tăiem iarba de la intrarea în municipiul Codlea dinspre Hălchiu, deoarece zona arată urât și este totalmente ignorată de autorități.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Zis și făcut.

Luni de dimineață la ora 6 am curățat vegetația în așa fel încât poarta de intrare în localitate să poată ieși în evidență pentru cei care ne vizitează.

Curios este faptul că la ora 7.52, în naveta sa zilnică prin zonă, în căutare de subiecte electorale, vice-interimarul Albu nu a observat schimbarea, deși este responsabil cu spațiile verzi” a scris Aurel Agache pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.