Doi copii de la FC Braşov printre cei mai buni fotbalişti de 14 ani din ţară. Au fost convocaţi la Etapa Finală a Turneului Speranţelor organizat de FRF

Noul sezon fotbalistic vine cu veşti bune pentru Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov. Doi dintre copiii crescuţi aici au fost convocaţi la Etapa Finală a ediţiei 2021 – 2022 a Turneului Speranţelor dedicat jucătorilor născuţi în anul 2008. Braşovenii au fost selectaţi pentru a se pregăti alături de cei mai buni jucători din ţară la categoria de vârstă Under 14.
Marco Popescu, care sezonul trecut a fost component al lotului Under 16 de la FC Braşov, antrenat de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu, dar şi Dragoş Pascu, care stagiunea trecută a făcut parte din echipa de Under 14, antrenată de Adrian Lancea, au fost chemaţi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea şi Mogoşoaia.
Cei doi băieţi vor pleca la Mogoşoaia în data de 16 iulie şi se vor pregăti timp de o săptămână, până în data de 22 iulie.
Turneul Speranţelor este organizat de Federaţia Română de Fotbal, iar la Etapa Finală au rămas doar cei mai valoroşi tineri fotbalişti din ţară născuţi în 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.