Doi soți din Brașov au ajuns în arestul poliției după ce au furat mai multe bunuri dintr-o locuință

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție efectuează cercetări pentru comiterea unei infracțiunii de “furt calificat”, după ce au fost sesizați cu privire la dispariția mai multor bunuri dintr-o locuință.

La sfârșitul lunii trecute, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către proprietarul unui imobil, acesta semnalând fapul că i-au fost sustrase mai multe bunuri dintr-o proprietate nelocuită, situată în municipiul Brașov. 

După sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații și au stabilit că persoanele bănuite de comiterea furtului ar fi un barbat și o femeie, soți, de 37, respectiv 35 de ani, ambii din județul Brașov.

Pentru recuperearea bunurilor sustrase, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni speciale Brașov și a jandarmilor din cadrul Grupării mobile de Jandarmi – Burebista Brașov, la adresa unde se bănuia a fi depozitate bunurile sustrase, iar în urma percheziției au fost identificate și ridicate mai multe echipamente electronice, bani și bijuterii.

Citeste și:  Studenții din Brașov vor beneficia de abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun

În cauză, față de materialul probator existent, a fost dispusă reținerea celor două persoane bănuite pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului, în care se va propune soluție legală la finalizarea întregului dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.