Doi sportivi și un antrenor de la Kids Tâmpa au obținut locul 2 cu Naționala României la tradiționalul turneu “Nation to Nation” din Ungaria

Juniorii de la secția de badminton de la Kids Tâmpa Brașov, Maxim Iacob și Victor Vizi, împreună cu antrenorul Dan Stegaru, au participat cu lotul național U15 la tradiționalul turneu pe echipe “Nation to Nation”.

Ciompetiția a reunit la start 12 formații dintre care 9 echipe nationale: Ungaria, Serbia, Croația, Slovenia, Polonia, Cehia, Bulgaria, Slovacia și România. La final juniorii noștri au ocupat locul al doilea cu 4 victorii (5-4 cu Slovenia, 5-4 cu Bulgaria, 5-4 cu Serbia, 6-3 cu Cehia) si o înfrângere (3-6 cu Polonia).

Naționala României care a participat la concursul de la Pecs, din Ungaria, a fost formată din următorii sportivi: Irina Gherasim (CSU Galați), Sara Bordeianu(Siderurgistul Galați), Andreea Costache (CSO Voluntari), Alexia Miron (Interfast Bacău), Claudiu Răileanu(CS Botoșani), Ionuț Nistor(Siderurgistul Galați), Victor Vizi și Maxim Iacob(Kids Tâmpa), precum și cei doi antrenori Dorel Badiu și Dan Stegaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.