Dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, la Hoghiz

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost oprit, ieri, de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 01 martie 2021, în jurul orei 21.15, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 37 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Hoghiz din județul Brașov.”, a precizat comisarul de poliție, Alina Maria Ivan.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

În urma verificării în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.