Două concerte şi două focuri de artificii în programul Revelionului din Sfântu Gheorghe

Locuitorii din Sfântu Gheorghe care vor alege să petreacă Revelionul în aer liber, în Piața Centrală din municipiu, vor putea urmări concertele artiștilor Nicola și Nagy Feró és a Beatrice, iar organizatorii au pregătit, conform tradiției, două focuri de artificii – primul după ora Bucureştiului, iar cel de-al doilea după ora Europei Centrale, notează WeRadio.

„Ai deja planuri pentru Revelion? Te așteptăm la o petrecere spectaculoasă, în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe, unde cu siguranță te așteaptă experiențe de neuitat! Lasă grijile acasă și sărbătorește Anul Nou alături de noi!”, transmit reprezentanții Casei de Cultură „Kónya Ádám”.

Organizate de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám”, festivitățile de Revelion vor începe la ora 23:15 cu un concert susținut de Nicola. La miezul nopții, petrecăreții din centrul orașului se vor bucura de un foc de artificii, după care Nagy Feró și trupa Beatrice vor concerta pe scena din Piața Libertății. Conform tradiției, al doilea foc de artificii va avea loc la ora 1:00, urmat de formația Beatrice, care va încânta publicul până la ora 1:45.

Citeste și:  Castelul Bran își deschide porțile pentru "Noaptea Muzeelor"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.