Două descinderi, într-un dosar de evaziune fiscală la Braşov

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au efectueat două percheziţii domiciliare și aplică două mandate de aducere, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 2 percheziții, la domiciliile administratorilor unei societăți comerciale din municipiul Făgăraș, județul Brașov, în cadrul unui dosar de evaziune fiscală, prin înregistrarea de cheltuieli fictive, reprezentând prestări de servicii și livrări de bunuri specific unei firme de pază. În cauză se efectuează cercetări pentru un prejudiciu cauzat prin activitatea infracțională, în valoare de apoximativ 300.000 lei. Polițiștii vor conduce la audieri un număr de două persoane, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.